Karamelová zmrzka
22. 5. 2010
200 g krystalu rozpustit na pánvi, zalít 250 ml šlehačky (smetany na
šlehání 33%, tekuté), pozor prská....
zahřívat a míchat do rozpuštění karamelu, trvá to dost dlouho.
Přidala jsem i kousínek másla.
V mixéru jse mixla 2 šlehačky v prášku (ty co jsou do 125 ml mléka), kdybych měla, dala bych normální tekutou a trochu cukru.
Do toho jsem zamixovala karamel.
Tuhla špatně, zůstala trochu vláčná
v mrazáku pak ale ztuhla
šlehání 33%, tekuté), pozor prská....
zahřívat a míchat do rozpuštění karamelu, trvá to dost dlouho.
Přidala jsem i kousínek másla.
V mixéru jse mixla 2 šlehačky v prášku (ty co jsou do 125 ml mléka), kdybych měla, dala bych normální tekutou a trochu cukru.
Do toho jsem zamixovala karamel.
Tuhla špatně, zůstala trochu vláčná
v mrazáku pak ale ztuhla
Náhledy fotografií ze složky Zmrzlinky